مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

دیدار گریفیتس با رهبر جنبش انصارالله یمن در صنعاء

نماینده سازمان ملل در امور یمن که روز سه‌شنبه وارد صنعاء شده، با سید «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «مارتین گریفیتس» رهبر جنبش انصارالله یمن که بعد از ظهر سه‌شنبه یک روز پس از اعلام حصول توافقاتی جدید درباره الحدیده وارد صنعاء شد، با رهبر جنبش انصارالله دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن هم صحت این دیدار را تأیید و بر ضرورت «توقف حملات متجاوزان و رفع ظالمانه محاصره و بازگشایی فرودگاه صنعاء» تاکید کرد.

وی گفت که «عبدالملک الحوثی و مارتین گریفیتس در این دیدار بر ضرورت تسریع حل پرونده اسرا و دیگر توافقات حاصله در مذاکرات قبلی تاکید کردند».

 

عبدالسلام افزود: «رهبر انصارالله در دیدار با گریفیتس، مانع تراشی طرف مقابل در پیشرفت توافق الحدیده را با وجود یک‌جانبه عمل کردن صنعاء به طرح بازاستقرار در بنادر الحدیده محکوم کرد».

به گفته سخنگوی انصارالله، الحوثی به نماینده سازمان ملل گفت که طرف مقابل (دولت مستعفی یمن) مسئول نقض آتش‌بس در الحدیده و این دست و آن دست کردن در اجرای توافق و همچنین مسئول ادامه محاصره اهالی منطقه الدریهمی در الحدیده است.

 

اخیرا نمایندگان طرف‌های درگیری در یمن تحت نظارت سازمان ملل درباره الحدیده گفت‌وگو کرده و درباره آتش‌بس فوری در این شهر به توافقات جدیدی رسیدند

این گفت‌وگو که روی عرشه کشتی متعلق به سازمان ملل صورت گرفت، در حقیقت تتمه گفت‌وگویی بود که در دسامبر سال ۲۰۱۸ در قالب توافق سوئد انجام گرفته است.

 

شهر استکهلم سوئد در ششم دسامبر ۲۰۱۸ میزبان گفت‌وگوی طرف‌های درگیر در یمن بود، گفت‌وگویی که توافق آتش‌بس در الحدیده و تبادل اسرا را به همراه داشت، اما با نقض‌های مکرر آن از سوی ائتلاف سعودی، عملا به یک مذاکره‌ بی فایده‌ تبدیل شد.

منبع :فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار